Tid: lördag 13 april 2019
Plats: Salemkyrkan, Vargön
Pris: 300 kr/person

Heart for muslims-konferens, Salemkyrkan Vargön

Heart for Muslims är en konferens som vill uppmuntra dig att fylld av Jesu kärlek bygga relationer och dela de goda nyheterna med muslimer och utrusta dig för det genom att ge dig kunskap och redskap. I år äger konferensen rum i Salemkyrkan i Vargön lördagen den 13 april. Mer info och anmälan: www.heartformuslims.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PRAKTISK INFORMATION

  • Plats: Salemkyrkan, Vargön.
  • Pris: 300 kr
    • Församlingsrabatt: 250 kr/person vid 10 st. Kontakta omsverige@om.org för rabattkod till anmälan.
  • Betalning: Sker på plats vid registrering. Vi tar kort eller Swish. Inga kontanter.
  • Mat: I konferensen ingår fika, lunch, frukt och kvällsmat som serveras i Salemkyrkan.
  • Anmälan: www.heartformuslims.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

WORKSHOPS

1. De första stegen. Introduktion i hur man kan dela evangeliet med muslimer och hjälpa dem växa som lärjungar till Jesus. För dig som har ett hjärta för muslimer och vill veta mer om hur man når dem och hjälper dem ta sina första steg med Jesus.

2. Följ mig! För dig som lämnat islam för att följa Jesus och vill få växa vidare som en Jesu lärjunge. Undervisning och vägledning av några som gått före. Hålls på engelska och tolkas till svenska, arabiska och persiska.

3. Tjäna tillsammans! Hur kan vi arbeta tillsammans regionalt och nationellt för att nå längre? För dig som vill diskutera nationella samarbetsvägar och verktyg. Du får en överblick över läget och vi ger tid för erfarenhetsutbyte och samtal.